Verkoop appartementen VOC pand Delfshaven: wees er snel bij!

De verkoop van de appartementen in het Rijksmonument VOC Delfshaven gaat hard! Bijna de helft van de appartementen is nu in optie. 

Het VOC Zeemagazijn is gebouwd in 1672 in opdracht van de 'Delftse kamer' van de VOC en is één van de vier nog resterende zeemagazijngebouwen in Nederland. Na een grote brand in 1746 is het pand in een versoberde versie opnieuw opgebouwd. Na 1800 deed het pand dienst als pakhuis en aan het einde van de 19e eeuw vestigde de soda & chemicaliënfabriek van Kortman & Schulte en later AKZO zich in het pand.

Een eerste verkenning laat zien dat er in het VOC-gebouw elf woningen en een kantoorruimte gerealiseerd kunnen worden. De woningen zullen beschikken over veel karakter door de grote eiken balkenplafonds en de kapverdieping met zijn historische spanten.

Wonen op een schitterende locatie aan het water in Rotterdam? Wees er dan snel bij!

Hulshof Architecten is samen met Urbannerdam initiatiefnemer van het project. Op de projectpagina VOC Zeemagazijn Delfshaven vind je meer informatie. Kijk op de site van Urbannerdam voor verdere informatie over de verkoop.